Få en eventyrlig rejsebeskrivelse af det smukke Zimbabwe

Download e-bogen ”Zimbabwe Discovered” for 0 kr. E-bogen er på dansk.

Er du fascineret af Afrika og har måske overvejet at besøge landet, så skal du læse Richi Wagners e-bog ”Zimbabwe Discovered”. Det er næsten som at være der selv.

De storslåede naturbeskrivelser og mødet med de vilde dyr og lokalbefolkningen er Richis egne oplevelser. Desuden er e-bogen krydret med et væld af smukke billeder fra Zimbabwe.

Bonus

Når du tilmelder dig, får du udover e-bogen en serie mails fyldt med endnu flere spændende beskrivelser fra Richis ekspeditioner i Afrika.

Hej, jeg hedder Richi Wagner

Jeg har boet og arbejdet i Sydafrika fra 1984-1995 og er siden vendt tilbage til mit elskede Afrika flere gange om året.

I 2010 tog jeg en uddannelse som field guide/ranger for at være bedst muligt klædt på til at dele min kærlighed til bushen med mine kunder. Både i mødet med de vilde dyr og de uforudsigelige vejrfænomener.

Når du rejser med Richis Afrika, er jeg din personlige guide på vores ekspedition sammen. På de fleste af vores ture sidder du selv bag rattet i en firhjulstrækker, og du har stor indflydelse på, hvilken rute vi kører.

Mit motto er: ”This is not a holiday… it’s an adventure”.