Hej, jeg hedder Richi Wagner

Jeg har boet og arbejdet i Sydafrika fra 1984-1995 og er siden vendt tilbage til mit elskede Afrika flere gange om året.

I 2010 tog jeg en uddannelse som field guide/ranger for at være bedst muligt klædt på til at dele min kærlighed til bushen med mine kunder. Både i mødet med de vilde dyr og de uforudsigelige vejrfænomener.

Når du rejser med Richis Afrika, er jeg din personlige guide på vores ekspedition sammen. På de fleste af vores ture sidder du selv bag rattet i en firhjulstrækker, og du har stor indflydelse på, hvilken rute vi kører.

Mit motto er: ”This is not a holiday… it’s an adventure”.

Du bliver samtidig abonnement på mit nyhedsbrev, hvor du får spændende rejsebeskrivelser, tips til ekspeditioner og lejlighedsvise tilbud. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik. Cookies og privatlivspolitik.