Det siger deltagerne

Her kan du læse om hvordan tidligere ekspeditionsdeltagere har oplevet at være med på Richis Afrika Ekspeditioner:

 Jørn Ole Johansen 
 Jonas Olden Kromann 

En drømmerejse til Afrika, der endte med at blive netop dette, en drømmerejse.

Da muligheden bød sig, for at komme til Botswana med Richis Afrika, slog jeg til for at opleve Afrika.
Richi havde forberedt mig rigtig godt på hvad jeg kunne forvente, alligevel var det en overvældende oplevelse.
At vågne op i ”bushen” og høre lydene er en ting, man ikke kan forberede sig på. Alt det jeg har set i fjernsynet om Afrika, kommer til live på en helt anden måde, når man både kan, høre, lugte, mærke og se det.
Det at køre bilen i bushen, er en stor del af oplevelsen. Vi krydser floder, køre i tungt sand, og må fra tid til anden, stoppe for elefanter der krydser vejen.
Vi kørte tidligt ud om morgenen, og oplevede savannen vågne til live i det tidlige morgenlys.
Den ene aften sad vi rundt om bålet, da vi pludselig fik besøg af hyæner. I Chobe havde vi en fantastisk eftermiddag, med et væld af dyr. Zebra, bøffel, kudu, impala, bavian, elefant, giraf, og jeg kan blive ved.
Vi sluttede i Ihaha Campsite, med den mest fantastiske udsigt til solnedgang over floden.
Richi har en overvældende passion for den afrikanske bush, en viden som han elsker at dele med sine gæster.
Turen er vel tilrettelagt, og det er tydeligt at Richi ved hvad han har med at gøre. Dette gør at jeg følte mig i trygge hænder, når vi bevægede os rundt i bushen, og når vi tilbragte natten i vores telte.
Richi står også altid klar til at hjælpe. I Zimbabwe organiserede han at Kaj og jeg, kunne komme på en skole, da Richi vidste at dette havde min interesse.
Hvis du har en drøm om at opleve den afrikanske bush, og virkelig komme tæt på naturen, så kan jeg varmt anbefale at rejse med Richi & Lene på en af deres ture.

 Jane Kruse 
Jeg var med på tur maj 2017, og sikke en tur. En fantastisk oplevelse som bedst kan beskrives som enestående, berigende, bevægende og for mit eget vedkommende grænseoverskridende.

Stjerne himmelen i Kalahari, løvemor med sine 2 unger på tæt hold, elefanter som naboer i lejren, smukke impalaer i elegant løb, zebraer med unikke mønstre. Jeg kunne blive ved….. Og det hele foregår lige foran dig.
Mad i det fri er for mig altid et hit, men mad i bushen er noget nær himmelsk. Efter en lang dag, hvor man er træt med træt på, så er lejrbål under stjernerne meditation for sjælen.
Er du til friluftsliv, dyr i deres rette element og oplevelser som ikke hører under kategorien charterferie, så kan jeg varmt anbefale en safari med Ricki. Hans mange erfaringer fra Afrika og mange ture ud i bushen, som han villigt deler ud af, giver SÅ meget mening, når man er der. “Derude” er han i sig rette element, og det fik mig til at føle mig i afsindig godt selskab.

Manuela Pruess 

Most of the guests were Danish, but I got by with English, as people were nice and would speak English for my sake. And Richi and his wife Lene are great guides that feel like friends. They know and love Botswana and its people and animals (and presumably other South African countries, too), and are happy to share their experience. I fully recommend going on a tour with them.

 Elvis Mpala Tshuma
This is your best time you can have in Africa please you don’t wanna miss it the time is now we love so much what we do with people from all over the world trying one of the best trips in the world Victoria falls Zimbabwe so much fun activities we do different all of them you all more than welcome joining what we do for a living in African life we open to share with all of people in the world be the one of us love fun with happening
 Nina Hvid Topp
Kan helt klart anbefale tur til Afrika med RichiMed Richi som guide får man en fantastisk oplevelse med en som elsker og kender Afrika og naturen/bushen fra alle dens sider!!! Dvs. Man føler sig tryg, afslappet og bombarderet med fantastiske sanse indtryk og oplevelser, man ikke ikke får på andre Afrika ture (har prøvet flere)!!!!
 Henrik Kjær
Its not a holiday. It is an adventure!! Kan kun anbefales. Virkelig mange oplevelser du aldrig vil glemme. Skal prøves mindst en gang i dit liv..
 Anita Lessel
Vil du have en fantastisk oplevelse i Afrika kan jeg kun anbefale Richi han har en stor viden om Afrika og er den perfekte guide.
 Monica Larsen
Jeg har nu været afsted med Richis Afrika og det er intet mindre end fantastisk ! Biler, telte, lodges og ruten generelt har fungeret perfekt ! Der er en kæmpe rejseoplevelse 
 Martine Sandorff
Et eventyr for livet!