Richis Afrika

Kør selv i Kruger park området

10-dages ekspedition til Limpopo i Sydafrika

På denne tur kan du opleve den storslåede natur i område med base i dit eget hus på farmen Ekuthuleni i Limpopo provinsen.

Du bor i Ekuthuleni (hvor vi selv bor), og herfra har du mulighed for at udforske noget af det bedste, Sydafrika har at byde på, når det kommer til natur og bush.

Højdepunkter på turen:
  • Ekuthuleni naturreservat
  • Kruger nationalpark
  • Blyde River Canyon (verdens 3. største)
  • Bådture på Blyde dam
  • Hoedspruit
  • Moholoholo Rehab center
  • Jessica, den tamme flodhest og meget mere
10 dage fyldt med fantastiske oplevelser

Turen starter i O.R. Tambo lufthavnen i Johannesburg, hvor du henter bilen og kører mod Hoedspruit gennem noget af det smukkeste bjergterræn, du kan forestille dig.

Et stop, du bør unde dig selv undervejs, er tankstationen ALZU. Den ligger ca. 175 km fra lufthavnen.

Gå ind og benyt toilettet og oplev det væld af dyr, som de har på området bagved. Her kan man virkelig tale om et ”toilet med udsigt”.

Du kan også bare gå om bagved og nyde udsigten. Glem ikke at besøge deres næsehornsmuseum og butikken nedenunder, begge dele er noget af en oplevelse.

Overnatninger

Den første nat tilbringes i Dullstroom oppe i bjergene (husk varmt tøj). En by, der med sin antikke charme og mange specialbutikker er en oplevelse, du ikke finder andre steder.

Nyd byen og få en god middag, så alle er klar til at opleve bjergruten dagen efter på vej mod Hoedspruit/Ekuthuleni.

Undervejs er det muligt at udforske fx Three Rondavels, God´s Window, The Pinnacle og Bourke´s Luck Potholes, som er en afrikansk udgave af ”Margurite- ruten”.

På Ekuthuleni (som betyder place of peace) får I jeres eget dejlige hus, hvor zebraer, gnuer, impalaer, giraffer, aber og flodheste er en del af dagligdagen. Det er også her, vi selv bor, og der vil altid være en af os til rådighed.

Tiden her er jeres egen og generelt er der fri leg. Der er masser af fantastiske oplevelser i området, og jeg står naturligvis til rådighed med gode råd og vejledning.

Hoedspruit er den nærmeste by ca. 20 km væk. Det er en skøn by med rigtig gode spisesteder og shopping muligheder. Prisniveauet i Sydafrika er omkring det halve af det i Danmark, så du kan overveje at tage en tom kuffert med.

Anita Lessel

Vil du have en fantastisk oplevelse i Afrika, kan jeg kun anbefale Richi, han har en stor viden om Afrika og er den perfekte guide.

Alternative rejsemuligheder

Vi anbefaler generelt at køre fra Johannesburg, da det er en meget smuk tur. Men det er også spørgsmål om temperament, da det er en tur på +500 km. Hvis du foretrækker det, kan du i stedet flyve til Hoedspruit og få bilen udleveret der.

Hvis du ønsker det, har du også mulighed for at arrangere 1 dags- eller flerdagsture med guide til fx Kruger parken.

De 10 dage er blot et forslag baseret på min erfaring med, at det er et rigtig godt tidsrum til at få en hel masse oplevelser med. Du får både tid til at tage på ture og til at nyde det smukke område på Ekuthuleni.

Uanset om du ønsker en længere eller kortere periode, så benyt linket herunder og bestil en uforpligtende snak med mig. På den måde får vi talt om dine ønsker og forventninger til turen, inden du beslutter dig.

Mest stillede spørgsmål


Du får abonnement på mit nyhedsbrev med de seneste historier og gode tilbud.
Du kan altid afmelde dig igen med et enkelt klik.