Om Richi

Hej jeg hedder Richi Wagner og er din guide på ekspeditionen. Du sidder selv bag rattet i en firhjulstrækker og du er med til at bestemme, hvilken rute vi kører. Jeg udstikker kursen, men som deltager har du selv mulighed for at præge forløbet, hvis der er særlige oplevelser du vil have med hjem i bagagen. Det er sådan jeg selv foretrækker at krydse gennem den afrikanske bush. Vi har et mål men vejen dertil bestemmer vi selv.

Jeg har boet og arbejde i Sydafrika fra 1984 til 1995 og er vendt tilbage til det Afrika jeg elsker med besøg et par gange om året. I 2010 tog jeg en uddannelse som field guide – eller ranger – for at være bedst muligt klædt på til at dele min kærlighed til bushen med dig.

Jeg har stor erfaring i at færdes i bushen og for lige at nævne det også, så kørte jeg i 2001 en Landrover fra Cape Town til København.  Det skærpede yderligere min sans for at færdes i den storslåede natur, som er fuld af overraskelser og udfordringer. Både i mødet med de vilde dyr og uforudsigelige vejr fænomener.

 

Du kommer til at opleve en samhørighed med naturen, når en flok elefanter eller et næsehorn stopper os for en stund, fordi de har første ret til at krydse vejen vi kører på. Eller når du falder i søvn i teltet til lyden af løvernes brølen i det fjerne.

Følelsen af frihed og det at du kan meget mere end du troede, når en udfordring er løst, kan ikke beskrives. Den intense følelse af at være til stede i øjeblikket når livet i bushen folder sig ud skal opleves.

Jeg glæder mig til at følges med dig på en af vores ekspeditioner.

Bedste hilsner
Richi Wagner